Kies voor ColorLINE®want een detail kan alles veranderen

Aldes Benelux
Aldes ColorLine - Design rooster - keuken

Bij het ontwerp van een woning staat de esthetiek centraal en wordt de techniek vaak beschouwd als een belemmering voor een fraai interieur. Mensen zouden er heel wat voor over hebben om geen ventilatieroosters in de woonkamer of in de stijlvolle badkamer te zien. Daarom ontwierp Aldes de ColorLINE®. Dit veelkleurige rooster laat zich inpassen in elk interieur en in al uw binnenhuisdecoraties.

Aldes ColorLine - Design rooster - voor/na

De ColorLINE® is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren en is uitgerust met een personaliseerbare plaat om zich optimaal te integreren in uw interieur. De plaat is geschikt voor de 2 diameters (80mm en 125mm), waardoor er in het gebouw een homogeniteit is. Ze is in een klik te installeren aan het plafond of de muur. Voor een optimaal onderhoud van uw ventilatietoestel heeft de ColorLINE® twee demonteerbare onderdelen: een plaat in ABS en een plaatsteun met dubbel afgedicht koppelstuk in polypropyleen.

Aldes ColorLine - Design rooster - 15 kleuren

Bij het ontwerp van een woning is het design niet de enige bekommernis. Integendeel, alles staat of valt met een goede techniek. Daarom stelt Aldes u voor om de ColorLINE® te verbinden met de regelmodule MR Modulo. Deze module is heel makkelijk te installeren, zonder gereedschap. Dankzij zijn draairing gebeurt de afstelling manueel ter plaatse, wat een aanzienlijke tijdwinst voor de installateur oplevert. Bovendien worden op die manier de debieten altijd gerespecteerd, wat de balancering van het WTW-systeem bevordert.

Dankzij Aldes kunt u uw creativiteit de vrije loop laten zonder u te bekommeren om de techniek.

Meer info over de ColorLine
PrivacybeleidAlgemene VerkoopvoorwaardenWettelijke bepalingenContact
Aldes ColorLine - Design rooster - keuken
Logo Aldes
FRFR

Kies voor ColorLINE®want een detail kan alles veranderen

De ColorLine vinden